Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Neonkleuren, eclectische prints en genderneutrale outfits: de mooiste streetstyle looks op Copenhagen Fashion Week

De Copenhagen Fashion Week markeert het begin van de naderende modemaand september, waarin de collecties voor voorjaar 2022 worden getoond. Scandinavische landen staan bekend om hun unieke, eclectische stijl en dat was zeer duidelijk terug te zien op straat voor en na de shows. Wij overlopen enkele trends die je binnenkort ongetwijfeld zal tegenkomen in de rekken. 

 1. Uit de fancy kommetjes eten van ‘s werelds meest verwende kat? Sotheby's veilt meer dan duizend Karl Lagerfeld items

  Uit de fancy kommetjes eten van ‘s werelds meest verwende kat? Sotheby's veilt meer dan duizend Karl Lagerfeld items

  Veilinghuis Sotheby’s kondigt de verkoop aan van een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. De collectie bestaat uit meer dan duizend items uit zijn verschillende luxueuze woningen. Je kan onder andere bieden op meer dan tweehonderd paar van zijn befaamde vingerloze handschoenen en de fancy bowls waaruit zijn verwende kat Choupette at. Ook een heleboel (erg!) prijzige designer items staan klaar om geveild te worden.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.