Kacey Musgraves is het gezicht van de capsulecollectie van 28 stukken.
Volledig scherm
Kacey Musgraves is het gezicht van de capsulecollectie van 28 stukken. © Instagram @moschino

Moschino brengt speelse capsulecollectie uit ter ere van de personages van Sesame Street

Het Italiaanse modehuis Moschino neemt zichzelf niet graag té serieus. Hun nieuwe collectie, volledig in het thema van kinderprogramma Sesame Street, is daar het bewijs van. Het is trouwens niet de eerste keer dat Jeremy Scott (45), de creative director van het modemerk, zich laat inspireren door het verleden. Eerder bedrukte hij al kledij met figuren van Spongebob Squarepants en My Little Pony.

 1. Deze tweedehands jurken zou de NINA-redactie dragen als ze (opnieuw) trouwen. “Nu durf ik wel te kiezen voor een elegante sleep”

  Deze tweede­hands jurken zou de NI­NA-redactie dragen als ze (opnieuw) trouwen. “Nu durf ik wel te kiezen voor een elegante sleep”

  Tweedehands trouwjurken zijn in opmars. Her en der verschijnen nieuwe initiatieven die pre-loved kleedjes verkopen en zelfs op Vinted vind je sinds kort een hele selectie. Maar hoe kies je op eigen houtje de juiste outfit? Een deel van onze NINA-redactie stapte al in het huwelijksbootje en weet waarop te letten. Valérie heeft geleerd dat tule een no-go is op de dansvloer, Nathalie tipt een top- en rokcombinatie voor wie geen fan is van de klassieke bruidsjurk. Dit zijn alle favorieten, de ene al wat budgetvriendelijker dan de andere.
 2. Redactrice Liesbeth test app die nieuwe combinaties maakt met kleren uit haar kast: “Deze outfit had ik zelf nooit bedacht”
  PREMIUM

  Redactrice Liesbeth test app die nieuwe combina­ties maakt met kleren uit haar kast: “Deze outfit had ik zelf nooit bedacht”

  Sommige mensen zijn geboren met een fantastisch stijlgevoel. Anderen staan dagelijks inspiratieloos voor hun kleerkast, om er uiteindelijk wéér een jeansbroek en witte T-shirt uit te halen. Behoor jij tot de tweede categorie? Dan is er tegenwoordig Whering. Een gloednieuwe app die zich ontpopt tot jouw persoonlijke stylist. Zo voelen we ons toch allemaal een beetje Beyoncé. Redactrice Liesbeth test het uit. “Bij elke nieuwe outfit ben ik aangenaam verrast.”
 1. Grijze joggings en beige sweaters maken plaats voor regenboog maximalisme. Deze influencers doen je de nieuwe manier van combineren voor

  Grijze joggings en beige sweaters maken plaats voor regenboog maximalis­me. Deze influen­cers doen je de nieuwe manier van combineren voor

  We laten eindelijk het thuiszitten in comfortabele kledij achter ons voor zonnige dagen en terrasjes. En dat vertaalt zich ook naar onze kleerkasten. Regenboog maximalisme is de nieuwe modetendens voor durvers die je humeur instant een boost geven. Het beste is dat er geen regels zijn bij deze trend en dat je waarschijnlijk niet eens iets hoeft kopen om 'm te dragen. Het enige dat je nodig hebt zijn gekleurde kledingstukken.