Volledig scherm
© SV

Mooi op oudjaar: 3 feestlooks die je thuis op één-twee-drie kunt creëren

Het is niet omdat we thuiszitten, dat we ons niet willen optutten voor oudejaarsavond. Gelukkig heb je geen zee aan producten nodig om op te vallen. Beautyredactrice Sophie baseert zich op enkele oogverblindende looks vanop de catwalk en verklapt hoe je die thuis makkelijk kunt kopiëren. 

1 reactie

 • Gina Vancompernolle

  4 weken geleden
  Welk feest, dat met je kleine bubbel?
 1. Je eigen stijl opbouwen met tweedehands kledij? Britt en Camilla doen het voor en geven tips: “Probeer eens een extravagante jurk te downsizen met regenlaarzen”

  Je eigen stijl opbouwen met tweede­hands kledij? Britt en Camilla doen het voor en geven tips: “Probeer eens een extravagan­te jurk te downsizen met regenlaar­zen”

  Er zijn zo van die mensen die met hun persoonlijke kledingstijl de straten wat kleur geven. Zoals Britt (31) en Camilla (29). Zij voelen geen druk om trends te volgen, maar vallen op met hun extravagante tweedehandskledij. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van een signature look toont het duo welke tips ze toepassen tijdens het vintage shoppen én het samenstellen van een unieke look.
 1. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"

 2. Vliegtuig verliest wiel tijdens landing
  Play

  Vliegtuig verliest wiel tijdens landing