Instagram @hoooooyeony
Volledig scherm
© Instagram @hoooooyeony

Moe zijn is modieus: je wallen mogen gezien worden

Goed nieuws voor de strijders onder ons die functioneren na slechts enkele uurtjes nachtrust: zij hoeven voortaan hun wallen niet meer te verstoppen. Een uitgeputte look is helemaal hip momenteel, en dat hebben we onder meer te danken aan Netflix-serie ‘Squid Game’. Op TikTok nemen ze die trend héél serieus: op het platform circuleren filmpjes van Gen Z’ers die wallen bijtekenen in plaats van ze weg te werken. 

  1. Overnachten in het iconische appartement van Carrie Bradshaw uit ‘Sex and the City’? Binnenkort kan het

    Overnach­ten in het iconische apparte­ment van Carrie Bradshaw uit ‘Sex and the City’? Binnenkort kan het

    Het is moeilijk om niét weg te dromen bij ‘Sex and the City’. En als er één plek in New York is die we vaak te zien kregen in de serie, is het wel de gezellige woonplaats van Carrie aan de Upper East Side. Om het vervolg op ‘Sex and the City’, dat binnenkort uitkomt, te vieren, heeft Airbnb dat exacte appartement gereconstrueerd. Als je geluk hebt, zal je het uitzonderlijk kunnen huren voor twee nachten in november.
  2. Van 410.000 naar 16 miljoen volgers: ‘Squid Game’-actrice HoYeon Jung is het nieuwe gezicht van Louis Vuitton

    Van 410.000 naar 16 miljoen volgers: ‘Squid Ga­me’-actrice HoYeon Jung is het nieuwe gezicht van Louis Vuitton

    Wie rondloopt op deze planeet heeft ongetwijfeld gehoord van de populaire Zuid-Koreaanse serie ‘Squid Game’. Momenteel staat hij op Netflix op nummer 1 in meer dan 90 landen, goed voor heel wat kijkers dus. Ook luxemerk Louis Vuitton wil graag een graantje van dat succes meepikken. Zij kondigden gisteren op hun Instagrampagina aan dat actrice en topmodel HoYeon Jung (27), een van de hoofdpersonages uit de serie, hun nieuwe ambassadrice zal worden.