Instagram / helsinkifashionweekofficial
Volledig scherm
© Instagram / helsinkifashionweekofficial

Modeweek in Helsinki bant als eerste leder

Prijs voor de meest bekende fashion week gaat ie zeker en vast niet krijgen, maar hij gaat wél aan de haal met een belangrijke primeur. De modeweek in Helsinki gaat in de toekomst immers al het dierlijke leder verbieden. 

2 reacties

 • PIETER ROGIERS

  3 jaar geleden
  Stap voor stap wil de dierenrechtensekte alle gebruik van dieren door de mens verbieden. Steeds met dezelfde tactiek: beelden monteren, beelden van uitzonderlijke gevallen van dierenleed worden veralgemeend met maar 1 bedoeling: de publieke opinie choqueren en laten doneren. Op die manier drukken ze hun ziekelijk gedachtengoed door: een totaalverbod op alle gebruik van dieren.
 • Carla Van Geel

  3 jaar geleden
  Al lang worden bv. handtassen verkocht in andere materialen dan leder. De vraag is wat er gaat gebeuren met alle dierenhuiden waarvan het vlees voor consumptie is versneden.
 1. Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

  Billie Eilish maakt het korset nog hipper: zo draag je de trend zelf

  De foto’s van popster Billie Eilish (19) voor modemagazine Vogue zijn óveral. De jonge zangeres schittert in een wulpse look, inclusief strak korset. Het kledingstuk maakt al een tijdje een krachtige comeback, op de catwalks en in winkelrekken. Wil jij er ook een in je garderobe? Twee lingerie-experts en styliste Sarah Roelstraete geven tips om het juiste model uit te kiezen en om het sexy item draagbaar te maken. “Een korset is het summum van zelfliefde.”
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije