Designer Virgil Abloh
Volledig scherm
Designer Virgil Abloh © Photo News

Modeontwerper Virgil Abloh richt studiebeurs van 1 miljoen op voor zwarte studenten

Modeontwerper Virgil Abloh heeft aangekondigd dat hij een studiebeurs van 1 miljoen dollar opricht om zwarte studenten te steunen. 

 1. Plattelandsmode: Iedereen aan de regenlaarzen en het houthakkershemd?

  Platte­lands­mo­de: Iedereen aan de regenlaar­zen en het houthak­kers­hemd?

  We gaan een atypische winter tegemoet. Nu we allemaal weer moeten binnenblijven, is het belangrijker dan ooit om regelmatig uit te waaien in de natuur. Bosbaden, een frisse neus halen aan zee of de gezonde plattelandslucht opsnuiven, dat vraagt om aangepaste kledij. Gelukkig is de countrystijl dit najaar helemaal terug. Stevige boots, warme materialen en regenproof outfits: met onze favoriete plattelandslooks trotseer je het herfstweer in stijl.
 2. Miu Miu lanceert voetbalschoen met hak. Een sportvrouw geeft haar mening: “Met hakken op het veld, al is het langs de zijlijn, dat is toch niet praktisch”

  Miu Miu lanceert voetbal­schoen met hak. Een sportvrouw geeft haar mening: “Met hakken op het veld, al is het langs de zijlijn, dat is toch niet praktisch”

  De Miu Miu collectie voor aankomende lente in één item gevat? Een voetbalschoen met een hak onder. Correct, het modemerk dat onder modehuis Prada valt, stuurde modellen op de runway met een wel heel originele invulling van de klassieke shoe. De fashionista’s dezer wereld zullen de schoen vast zien als een leuk hebbeding, maar wat vinden sportvrouwen er eigenlijk van?
 3. Binnenkijken in een gerenoveerde chalet in de Vlaamse Ardennen: “Het huis stelde niets voor, maar dat uitzicht!”

  Binnenkij­ken in een gerenoveer­de chalet in de Vlaamse Ardennen: “Het huis stelde niets voor, maar dat uitzicht!”

  Het duurde twee jaar voor de oude chalet verkocht geraakte. Iedereen die er toen zijn neus voor ophaalde, moet vandaag ongetwijfeld een keertje vloeken als ze zien wat voor een parel Karel en Frederik ervan maakten. Ze pimpten de chalet tot een fancy cabin met een adembenemend zicht op de Vlaamse Ardennen. “Het is voor dat uitzicht dat ik gevallen ben toen ik hier in 2010 een kijkje kwam nemen.”
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Van Bond tot Zed: 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  Van Bond tot Zed: 11 iconische rollen van Sean Connery