Dries Van Noten: ‘We nemen voortdurend esthetische beslissingen. Ik wil dan niet nog eens nadenken over wat ik zal aantrekken.’
Volledig scherm
PREMIUM
Dries Van Noten: ‘We nemen voortdurend esthetische beslissingen. Ik wil dan niet nog eens nadenken over wat ik zal aantrekken.’ © Jef Boes

Modeontwerper Dries Van Noten: “Het heeft weinig zin om aan klimaatmarsen deel te nemen en de volgende dag kleren te gaan kopen bij Primark”

Geen defilés, winkels die moesten sluiten: ook de modesector moest in 2020 peentjes zweten. Maar Dries Van Noten (62) kijkt liever naar de toekomst. “We staan aan het begin van een revolutie.”

17 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  5 dagen geleden
  Ik wil best wat betalen voor mijn kleding, maar wat heeft Dries Van Noten daarmee te maken ? Die is er enkel maar om de rijke mensen een beetje te verlossen van hun overtollig geld.
 • Ronny Toch

  3 weken geleden
  Wanneer opnieuw confectie fabrieken in Vlaanderen en hoge taksen op Chinese brol ??
 • Steven Moreels

  1 maand geleden
  de nagel op de kop, ik kon de kopzin van dit artikel niet beter verwoorden
 • MARLEEN BOUCHET

  1 maand geleden
  Tja, bied u kleding beterkoop aan, een broek ,jas ,kleedje of trui word in de betere winkels aan gekocht voor een derde van de prijs . B.V. broek aankoopprijs 30€ VERKOOP 90 €. In de Primark heb ik er daar 4 voor.
 • marc werbrouck

  1 maand geleden
  E-commerce is eigenlijk nog erger! Daar heeft ons land ook zo goed als niets aan. Alles komt van het buitenland
 1. 4 gemakkelijke tips om saaie outfits instant naar een hoger niveau te tillen

  4 gemakkelij­ke tips om saaie outfits instant naar een hoger niveau te tillen

  Nu de feestdagen voorbij zijn en onze wintertenues er allesbehalve uitnodigend uitzien, kan het verleidelijk zijn om ons te laten gaan tijdens de solden. Een winkelmandje is snel gevuld, maar het kost je een hele duit en het is niet goed voor het milieu. Daarnaast heb je vaak veel meer in je kast dan je denkt. Deze tips bewijzen dat je met kleine details je garderobe volledig nieuw leven in kan blazen. En omdat we je retail therapy niet willen ontnemen, tonen we ook waar je deze accessoires mét korting kan scoren.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis