Volledig scherm
© When We All Vote

Modemerken zetten Amerikanen aan tot stemmen: “Vote the assholes out”

Op 3 november is het zover: dan wordt er in Amerika een nieuwe president verkozen. Maar in tegenstelling tot bij ons, is stemmen in de U.S.A. niet verplicht. Daarom gebruiken een aantal modemerken en bekende gezichten hun platform om mensen te motiveren toch hun stem te laten horen.

  1. Dertigers Line en Ben verzoenden hun uiteenlopende smaken in hun huis in Deurne: “Ik hou van tweedehands, mijn man van design”

    Dertigers Line en Ben verzoenden hun uiteenlo­pen­de smaken in hun huis in Deurne: “Ik hou van tweede­hands, mijn man van design”

    Line was pas zwanger toen zij en Ben een rijhuis in Deurne kochten. De inrichting van de kinderkamer stond dan ook helemaal bovenaan het to-dolijstje. Het vrolijke kleurenpalet, de mix van design en vintage en de afwerking met planten en karaktervolle decoratie pasten ze later ook in de rest van het huis toe. Met een paar creatieve ingrepen als kers op de taart. “In een interieur mag je gerust zien wie er woont en leeft. Dat geeft het net persoonlijkheid.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement