Romy Schlimbach.
Volledig scherm
Romy Schlimbach. © rv

Model Romy Schlimbach geeft kledingtips voor vrouwen met curves: “Verstop je lichaam niet, maar accentueer het”

Verdomd verleidelijk. Zo zou je de kledingstijl van model en bodypositive activist Romy Schlimbach kunnen beschrijven. Ze moedigt andere vrouwen aan om zero f*cks te geven en te dragen wat ze willen. Ongeacht hun kledingmaat. Klinkt goed, maar hoe je dat omzet in de praktijk? Ze toont het aan de hand van haar signature look, en wij stelden haar enkele gerichte vragen.

0 reacties

 1. Dr. Martens trekt naar de beurs. Hoe de orthopedische laarzen de hipste van de eeuw werden: “Zelfs de Dalai Lama heeft een paar”

  Dr. Martens trekt naar de beurs. Hoe de orthopedi­sche laarzen de hipste van de eeuw werden: “Zelfs de Dalai Lama heeft een paar”

  De combats van Dr. Martens spreken al jarenlang verschillende fans aan. Van skinheads, tot punks, rockgroepen en modellen. En hou je vast: binnenkort misschien ook wel aandeelhouders en beleggers. Het Britse schoenenlabel trekt namelijk naar de beurs in Londen. Onze modejournalist David Devriendt ontleedt de geschiedenis van de stoere boots en gaat op zoek naar een verklaring van het terugkerende succes. “De punkspirit komt terug en dat ligt perfect in lijn met het rebelse DNA van Dr. Martens.”
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten