Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Millennials laten bh’s voor wat ze zijn en wij testten het uit

Van de #freethenipplemovement tot de #nobraclub: feministes, beroemdheden en millennials wijzen stuk voor stuk hun beha de deur. Maar is door het leven gaan zonder bh wel goed voor je borsten? En voel je je er ook effectief beter door? De NINA-redactie testte het uit. 

22 reacties

 • ringo van der pulst

  3 jaar geleden
  Misschien moeten we er ons bij neerleggen dat de zwaartekracht werkt op de borsten en dat dat natuurlijk is en niet het omhoog persen van de vrouwelijke borst.Het is eigenlijk letterlijk opgedrongen.Als je van kind af hoort dat dat niet mooi is dan denk je dat later ook.Net zoals de afkeer van die vreemden,als een kind dat van in de wieg hoort is het prijs.
 • Gerda Rousseau

  3 jaar geleden
  Peter Dehon, als man kunt gij daar absoluut NIET over meepraten! Voor vele vrouwen is een beha gewoon een oncomfortabele dwangbuis, die je liefst zo weinig mogelijk draagt. Wat hebben implantaten daar nu mee te maken?
 • Peter Dehon

  3 jaar geleden
  Een BH oh neen!!! maar een hoop plastiek of silicone kan wel,begrijpe wie kan.
 • wouter ectors

  3 jaar geleden
  Als je in de sauna het ware gelaat ziet van al die lichamen is er wel één ding duidelijk: de wet van de zwaartekracht werkt in op een mensenlichaam. Meer dan 95% van de vrouwen draagt in het dagelijks leven steeds een BH en bij meer dan 80% van de vrouwen heeft de zwaartekracht zijn werk gedaan. Het hangt vooral van de genen af en niet aan het al dan niet dragen van een BH.
 • Rudi Langeraert

  3 jaar geleden
  de helft van de vrouwen draagt een bh omdat het nodig is, vanaf een c-cup, de andere helft draagt er ene om de tepels te verbergen, hoe onnozel?