Bella Hadid (links) en Harry Styles (rechts) met een 'go to hell'-broek
Volledig scherm
Bella Hadid (links) en Harry Styles (rechts) met een 'go to hell'-broek © Getty Images / Jaded London / Vogue

Met een ‘go to hell’-broek toon je iedereen dit jaar dat je meer dan klaar bent voor de buitenwereld

Vaarwel sweaters en joggingbroeken. We mogen weer buitenkomen, en dat schreeuwen we uit. Ook met onze kleren. De schreeuwerige ‘go to hell’-broek is er het beste voorbeeld van. Jaren geleden was het item een hit bij rijke Amerikanen (ja, echt), anno 2021 is het een must in de garderobe van elke fashionista. Er geldt maar één regel: hoe opvallender, hoe beter. 

 1. Doei, uitgezakte handtas: Antwerpse lanceert speciale kussens om je designerhandtassen mooi in vorm te houden

  Doei, uitgezakte handtas: Antwerpse lanceert speciale kussens om je designer­hand­tas­sen mooi in vorm te houden

  Veel vrouwen hebben een extensieve handtassencollectie, maar je kan er natuurlijk slechts eentje per keer gebruiken. Lege handtassen die in je kast slingeren hebben de neiging hun vorm te verliezen. Charmaine was dat beu. Daarom lanceert ze met ‘by Charmy’ speciale kussens om je (designer)handtassen mooi in vorm te houden. “Vroeger propte ik mijn dure handtassen vol met stof en krantenpapier, dus ging ik op zoek naar een beter alternatief.”
 2. Juwelen die eruit zien alsof ze gemaakt zijn door je nichtje zijn hét accessoire van de zomer (vraag maar aan Dua Lipa en Miley Cyrus)

  Juwelen die eruit zien alsof ze gemaakt zijn door je nichtje zijn hét accessoire van de zomer (vraag maar aan Dua Lipa en Miley Cyrus)

  Als we de mode van het moment met één woord moeten omschrijven? Speels. En met een flinke portie nostalgie. De juwelentrend van het moment is dan ook niet gemaakt van het klassieke goud of zilver. Wel zijn het armbanden en kettingen met kleurrijke, bijna kinderlijke kralen. No worries: er is ook een discretere manier om de tendens te adopteren, en de grootste sterren zijn er dol op.
 3. Net zo glamoureus als Sophia Loren: zo geef je jezelf de Dolce Vita-look, de beautytrend van deze zomer

  Net zo glamoureus als Sophia Loren: zo geef je jezelf de Dolce Vi­ta-look, de beauty­trend van deze zomer

  Alles komt altijd terug. De bling bling uit de jaren negentig, de stijl van prinses Diana en ... de beautylooks van de oude Hollywoodgarde. Sinds Kim Kardashian gespot werd alsof ze zo uit een Italiaanse film zou kunnen komen, is de glamoureuze look à la Sophia Loren weer hot en happening. Beautyredactrice Sophie bundelt tips en tricks voor de perfecte winged eyeliner, dieprode lippen en volumineus kapsel. “De typisch Zuiderse glamour is hét toonbeeld van vrouwelijkheid.”