Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Met deze 10 kerstcadeaus maak je iemand blij én steun je het goede doel

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat de zoektocht naar het uitgelezen kerstcadeau ook weer begonnen is. Wij zochten en vonden 10 geschenkjes waar je niet alleen iemand blij mee maakt, maar waar ook een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Dubbel geven dus!

0 reacties

 1. Ikea brengt extravagante collectie uit met Britse patroon- en textielontwerpster Zandra Rhodes

  Ikea brengt extravagan­te collectie uit met Britse patroon- en textielont­werp­ster Zandra Rhodes

  Wie Ikea zegt, denkt meteen aan leuke interieurtrends in rustige zenkleuren tegen een zachte prijs. Maar deze keer gooit de meubelketen het over een andere boeg met de extravagante KARISMATISK-collectie. Het motto? Hoe meer kleur, hoe beter. En dat heeft de Britse ontwerpster Zandra Rhodes, met wie Ikea voor deze collectie samenwerkt, maar al te goed begrepen. KARISMATISK omvat namelijk 26 blikvangers die je interieur in no time opfleuren.
 2. Deze sterren maakten een opvallend statement met hun outfit op het Met Gala

  Deze sterren maakten een opvallend statement met hun outfit op het Met Gala

  Gisterenavond pronkten heel wat grote namen met hun outfit op het jaarlijkse Met Gala in het Metropolitan Museum of Art in New York. Sommigen gingen voor een elegante jurk of een prachtig ensemble. Anderen maakten dan weer een echt statement om ‘U’ tegen te zeggen. Van een subtiele verwijzing naar het Vrijheidsbeeld tot een heuse uithaal naar de bontindustrie. Dit waren de opvallendste outfits met een duidelijke boodschap.
 3. Coupe Rachel, iemand? Jennifer Aniston lanceert een nieuw merk met - hoe kan het ook anders - haarproducten

  Coupe Rachel, iemand? Jennifer Aniston lanceert een nieuw merk met - hoe kan het ook anders - haarproduc­ten

  Na dagen van speculatie - de ‘Friends’-actrice postte zes dagen geleden een Instagrambericht met het onderschrift ‘er zit iets aan te komen...’ - weten we eindelijk welke industrie Jennifer Aniston zal proberen te veroveren. Velen dachten dat ze zich bij de ellenlange lijst van celebrities die make-up en skincare verkopen zou voegen, maar niets blijkt minder waar. De 52-jarige richt haar pijlen op de markt van haarverzorgingsproducten, en dat is slim gezien.