Ellie Goldstein is het gezicht van Mascara L’Obscur van Gucci.
Volledig scherm
Ellie Goldstein is het gezicht van Mascara L’Obscur van Gucci. © Instagram @zebedee_management

Meisje met syndroom van Down poseert voor Gucci en Vogue

De Britse Ellie Goldstein (18) heeft het downsyndroom, maar is goed op weg om haar modellendroom waar te maken. Ze is het nieuwe gezicht van een Gucci-campagne en ze verschijnt ook in modebijbel Vogue. 

3 reacties

 • Stijn De Munck

  1 jaar geleden
  Prachtig!
 • FRANS HELLYN

  1 jaar geleden
  Goed zo !!! Frans Hellyn
 • bernard vermeulen

  1 jaar geleden
  Prachtig, dankzij de programma's over deze mensen, en het naar buiten komen van deze mensen in plaats van verbergen in instellingen, is het nu de gewoonste zaak van de wereld, dat iedereen kan beseffen dat die mensen gewoon als iedereen een persoonlijkheid hebben, en soms zelfs heel mooi in elkaar zitten. Bovendien uitstekend hun eigen leven kunnen runnen en talenten hebben die veel anderen niet hebben.
 1. Waarom zijn modedesigners zo geobsedeerd door borsten? Moderedacteur David Devriendt: “Een blote tiet tonen was lange tijd een rebelse daad”

  Waarom zijn modedesig­ners zo geobse­deerd door borsten? Moderedac­teur David Devriendt: “Een blote tiet tonen was lange tijd een rebelse daad”

  Als we kijken naar de collecties voor 2022 kunnen we er niet om heen: modeontwerpers zijn momenteel helemaal weg van borsten. Ze worden naar hartenlief bejubeld, geaccentueerd en zelfs getoond - het was als het ware een rode draad op de catwalks. Moderedacteur David Devriendt legt uit hoe dat komt. “Het tonen van een borst is een statement tegen de censuur die heerst, onder andere op sociale media.”