Getty Images / Unsplash
Volledig scherm
© Getty Images / Unsplash

Make-up à la mama: visagist tipt de beste beautytrends om te schitteren op elke leeftijd

Moederdag en de heropening van de terrassen vallen in hetzelfde weekend, dat kan geen toeval zijn. Want zo’n zomerse cocktail smaakt het best in goed gezelschap. En om het plaatje compleet te maken, vroegen we mama én make-upartist Ines Borgonjon naar de tofste beautytrends om moederlief en die herwonnen vrijheid in stijl te vieren. Schol!

 1. Noord-Korea bant skinny jeans en andere westerse en ‘te kapitalistische’ mode

  Noord-Ko­rea bant skinny jeans en andere westerse en ‘te kapitalis­ti­sche’ mode

  Noord-Korea verbiedt westerse modetrends zoals skinny jeans, nektapijten en piercings in een zelfverklaarde ‘oorlog tegen het kapitalisme’. Rodong Sinmum, de officiële krant van de Noord-Koreaanse regering, publiceerde een artikel waarin het zijn bezorgdheid uitte over het feit dat jonge Noord-Koreanen de westerse mode steeds meer volgen. “We moeten op onze hoede zijn voor zelfs het kleinste teken van de kapitalistische levensstijl en ertegen vechten”, luidt het.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 3. Powervrouwen Birgit De Jager (49) en Morgane Van Marcke (25) over de coups d’amour uit hun garderobe: "Er zit zoveel geschiedenis in mijn kast”

  Powervrou­wen Birgit De Jager (49) en Morgane Van Marcke (25) over de coups d’amour uit hun garderobe: "Er zit zoveel geschiede­nis in mijn kast”

  Een schatkamer. Een plek vol herinneringen en mogelijkheden. Vrouwen en hun kleerkasten, het is een band die amper stuk kan. Ze zijn onmisbare compagnons tijdens de route op het levens- en carrièrepad dat we bewandelen. Twee ondernemende vrouwen met een onfeilbaar stijlgevoel over de coups d’amour uit hun garderobe, en de verhalen die eraan vasthangen. “Ik ging van vis naar vintage.”