Volledig scherm
© Wolford

Mag je niet gemist hebben deze week: shop lingerie en kousen aan spotprijzen & Weekday breidt uit naar Leuven

Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop de eerste rij en daar brengen we je graag van op de hoogte. Elke week bundelen we het leukste lifestylenieuws dat je écht niet gemist mag hebben. Heet van de naald, vers van de pers!

  1. Sp.a voorzitter Conner Rousseau over #iamwithsanna en kledingvoorschiften in de politiek: “Politici kleden zich al jàren te stijf”
    PREMIUM

    Sp.a voorzitter Conner Rousseau over #iamwith­san­na en kleding­voor­schif­ten in de politiek: “Politici kleden zich al jàren te stijf”

    De Finse premier Sanna Marin (34) veroorzaakte nogal wat ophef. Op één van de foto’s in de oktobereditie van het Finse modemagazine Trendi poseert ze in een blazer, waaronder ze geen kleding draagt. Marin kreeg massaal veel steun op sociale media, onder de hashtag #imwithsanna. Zo ook van sp.a voorzitter Conner Rousseau (27). Hij legt uit waarom hij de Finse premier steunt. “We zouden ook politici de ruimte mogen geven om zichzelf te zijn.”