Volledig scherm
© Getty Images

Mag je grijze haren uittrekken? En is het beter om te douchen met ijskoud water? Expert neemt haarmythes onder de loep

Door geregeld naar de kapper te gaan, groeit je haar sneller. En als je een grijze lok uittrekt, krijg je er twee in de plaats. Iedereen heeft zelfverklaarde waarheden over haar. Maar vaak zijn die bij de haren getrokken. Haardrogerproducent Dyson - die onderzoek deed naar het fenomeen - weerlegt sommige haarmythes.

  1. Wint Joe Biden de verkiezingen met ... make-up? 'Biden Beauty' is nieuw merk met, wat had je gedacht, een politieke missie

    Wint Joe Biden de verkiezin­gen met ... make-up? 'Biden Beauty' is nieuw merk met, wat had je gedacht, een politieke missie

    Joe Biden is niet alleen in de running om Amerika’s nieuwe president te worden. Hij heeft ook grootse ambities in de beautywereld, blijkbaar. Niet heus, natuurlijk, maar ‘Biden Beauty’ is wel een feit. En de anonieme bollebozen achter het nieuwe cosmeticamerk ijveren voor blauw als dé trend van dit najaar ... ook in de stemhokjes. “Want blauw doet oranje in het niks verdwijnen.”
  2. Van pofmouwen tot imkerhoeden: dit zijn de trends voor deze lente zoals gespot op de Paris Fashion Week

    Van pofmouwen tot imkerhoe­den: dit zijn de trends voor deze lente zoals gespot op de Paris Fashion Week

    In september was het weer ‘fashion month’: een maand waarin alle bekende designers hun collecties voor aankomende seizoenen tonen in grote wereldsteden. De New York Fashion Week mocht de spits afbijten, gevolgd door Londen en Milaan. Het gezegde luidt: save the best for last. Daarom wordt Parijs elk jaar bewaard als dessertje, om de modemaand met een knaller af te sluiten. Dit jaar was dat niet anders. Neem een kijkje achter de schermen van de Paris Fashion Week en ontdek welke trends er binnenkort misschien in jouw kleerkast hangen.