Volledig scherm
PREMIUM
© NINA

Luxe versus budget: Beautyredactrice Sophie vergelijkt dure en goedkope parfums. “Voor zo'n verslavende geur tel ik wel een rib uit mijn lijf neer”

Parfum is hyperpersoonlijk en laat een blijvende indruk na. Net dat maakt de aankoop van een parfum zo moeilijk: je kiest maar best meteen goed. Maar hoe doe je dat in een wereld die bulkt van de flesjes in alle prijscategorieën? Beautyredactrice Sophie onderwerpt verschillende parfums, van erg betaalbaar tot een tikkel prijziger, aan haar getrainde neus. Scoort een parfum van 25 euro even goed als een geurtje van 240 euro? 

 1. Een zijscheiding in je haar is officieel ‘ouderwets’. “Jongeren willen een middenscheiding, een steek naar millenials toe” zegt BV-kapper

  Een zijschei­ding in je haar is officieel ‘ouderwets’. “Jongeren willen een midden­schei­ding, een steek naar millenials toe” zegt BV-kap­per

  Midden, links of rechts? Volgens jongeren is er maar één juist antwoord: de middenscheiding is in, de rest is out. Ook BV-kapper Jochen Vanhoudt ziet de trend, maar merkt op dat niet iedereen ermee staat. “Enkel bij de lucky few wordt de symmetrie van het gezicht in de verf gezet. Bij de rest krijg je het tegenovergestelde effect.”
 2. Luxe versus budgetbeauty: Redactrice Sophie test het verschil tussen dure en goedkope bodycrèmes
  PREMIUM

  Luxe versus budgetbeau­ty: Redactrice Sophie test het verschil tussen dure en goedkope bodycrèmes

  Elke maand gaat beautyredactrice Sophie op zoek naar het beste product in zijn categorie. Deze maand: hydraterende bodycrèmes voor schrale plekjes en een droge winterhuid. Moeten we daarvoor een rib uit het lijf neertellen? Of zijn budgetopties minstens even goed? Sophie test zeven verschillende crèmes, geeft een eerlijk oordeel en een score. En jawel: eentje scoort tien op tien. “Ondanks de dikke textuur trekt de crème binnen de minuut in. Het resultaat? Zijdezachte benen en een lichte smeerverslaving.”
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo