Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Last van pluizig haar door het vochtige weer? Zo maak je er komaf mee volgens een krulexpert: “Leave-in conditioner is je beste vriend”

Schiet jouw haar ook in een kramp bij de minste regendruppel of vochtiger weer? Het resultaat: een pluizige coupe die je maar niet onder controle lijkt te krijgen. De komende dagen staat er nog veel regen op de agenda, dus wij gingen te rade bij krulexpert Kaat Van Ongeval van kapsalon Krul voor enkele praktische tips. “Een satijnen hoofdkussen doet wonderen voor je lokken.”

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Ontwerpster Ellen Kegels van LN Knits brengt knitwearcollectie uit met Belgisch modehuis Mayerline

  Ontwerp­ster Ellen Kegels van LN Knits brengt knitwear­col­lec­tie uit met Belgisch modehuis Mayerline

  Baby-alpacawol, dat is de hoofdrolspeler in de nieuwe collectie van Mayerline. Samen met ontwerpster Ellen Kegels brengt het Belgische modehuis fijn, hypoallergeen knitwear uit van LN Knits, het fairwearmerk van de designer. De collab staat garant voor natuurlijke, kwalitatieve materialen en duurzaam design. “Dankzij het breien van de stuks verdienen meer dan 350 Peruviaanse vrouwen en hun gezinnen een vast inkomen”, zegt de ontwerpster.