Edouard Vermeulen
Volledig scherm
Edouard Vermeulen © Photo News

Koninklijke couturier Natan maakt mondkapjes voor ziekenhuizen België

De Belgische modeontwerper Edouard Vermeulen schiet de zorgmedewerkers uit ons land te hulp. Hij heeft de werknemers van zijn modehuis Natan opgedragen mondkapjes te naaien. Dat schrijft de Vlaamse royaltywatcher Wim Dehandschutter op Twitter.

  1. Vandaag gaat het Photo Vogue Festival van start (met unieke beelden van fotografen van over heel de wereld) en jij kan het virtueel meevolgen

    Vandaag gaat het Photo Vogue Festival van start (met unieke beelden van fotografen van over heel de wereld) en jij kan het virtueel meevolgen

    Vandaag, vrijdag 19 november, begint de zesde editie van het Photo Vogue Festival. Het is het eerste modefestival met een focus op zowel het ethische als het schone: het vertelt namelijk beeldend de verhalen van mensen uit verschillende gemarginaliseerde culturen van over de hele wereld. Goed nieuws: het vindt zowel fysiek in Milaan als digitaal plaats, dus jij kan het dit weekend gratis vanuit je luie zetel bekijken.
  2. Draag jij deze kerst een ‘feather dress’? De allerleukste verenjurken op een rij

    Draag jij deze kerst een ‘feather dress’? De allerleuk­ste verenjur­ken op een rij

    Je hoeft maar één blik te werpen op een ‘feather dress’ en je waant je in de glamoureuze roaring twenties. Zo’n honderd jaar later is het statementstuk helemaal terug van weggeweest: celebs zoals Lady Gaga, Zendaya en de Jenner-zusjes werden er al mee gespot. Wij roepen ’m uit tot de ideale jurk voor de feestdagen en tonen je enkele leuke modellen zodat jij met alle pluimen kan gaan lopen.