Kim Kardashian, Maisie Williams en Lizzo probeerden de trend van gebleachte wenkbrauwen al uit.
Volledig scherm
Kim Kardashian, Maisie Williams en Lizzo probeerden de trend van gebleachte wenkbrauwen al uit. © Instagram

Kim Kardashian, Lizzo en Maisie Williams zijn fan: durf jij je wenkbrauwen te bleachen?

Elke goede make-upartiest zal het beamen: wenkbrauwen kunnen je look naar een hoger niveau tillen. Zeker als je de kleine haartjes bleekt. Dan ziet je gezicht er plots compleet anders uit. Bekende sterren als Kim Kardashian, Lizzo en FKA Twigs hebben het al eens geprobeerd en ook op TikTok is de beautybehandeling razend populair. Een gewaagd statement of toch iets te ver van je bed? 

  1. Van crèmes met placenta tot 3D-geprinte mascara: beautyredactrice Sophie onderzoekt de futuristische innovaties in cosmetica. Nuttig of gimmick?
    PREMIUM

    Van crèmes met placenta tot 3D-geprinte mascara: beautyre­dac­tri­ce Sophie onderzoekt de futuristi­sche innovaties in cosmetica. Nuttig of gimmick?

    De tijd dat we naar het salon moesten voor een hoogtechnologische behandeling, ligt ver achter ons. Anno 2021 worden de beautyproducten in onze badkamer steeds wetenschappelijker en futuristischer. Beautyredactrice Sophie overloopt de belangrijkste hightech innovaties en bespreekt welke de moeite waard zijn. Van een fond de teint afgesteld op je exacte huidskleur tot microstroomtechnologie voor een strakker gelaat. “In de verre toekomst hebben we misschien zelfs een apparaatje in de beautycase dat looks downloadt van een app en ze rechtstreeks op je gezicht print.”