Volledig scherm
© VANESSA BEECROFT

Kim Kardashian kondigt nieuwe naam shapewearcollectie aan

Kim Kardashian heeft een nieuwe naam bedacht voor haar shapewearcollectie: SKIMS Solutionwear. Begin juni lanceerde de realityster een nieuwe lijn, maar ze kreeg meteen heel wat kritiek over zich heen omdat ze voor de naam ‘Kimono’ koos. Nu, twee maand later, kondigt Kim de lijn opnieuw aan, inclusief een nieuwe naam en een bedankje voor haar fans. 

 1. Binnenkijken in een gerenoveerde chalet in de Vlaamse Ardennen: “Het huis stelde niets voor, maar dat uitzicht!”

  Binnenkij­ken in een gerenoveer­de chalet in de Vlaamse Ardennen: “Het huis stelde niets voor, maar dat uitzicht!”

  Het duurde twee jaar voor de oude chalet verkocht geraakte. Iedereen die er toen zijn neus voor ophaalde, moet vandaag ongetwijfeld een keertje vloeken als ze zien wat voor een parel Karel en Frederik ervan maakten. Ze pimpten de chalet tot een fancy cabin met een adembenemend zicht op de Vlaamse Ardennen. “Het is voor dat uitzicht dat ik gevallen ben toen ik hier in 2010 een kijkje kwam nemen.”
 2. 15 slimme tips van studenten interieurvormgeving om je kot in te richten
  PREMIUM

  15 slimme tips van studenten interieur­vorm­ge­ving om je kot in te richten

  Sinds deze week weer op kot? Natuurlijk droom je van een Instagramwaardig interieur, misschien een tikkeltje bohemian of lekker minimalistisch. Maar de realiteit is vaak heel anders. Een klein kamertje, goedkoop linoleum, lelijk behang, oude meubels of al die horror tegelijk: soms is het een ware struggle om er iets moois van te maken. Daarom vragen we raad aan zij die het kunnen weten. Anne Pauwels (21), Silke Balemans (21) en Kim Sleddens (23), drie studenten interieurvormgeving aan Thomas More in Mechelen, delen hun beste tips om je kot ruimer, functioneler en esthetischer te maken.