Skims, het merk waarmee Kim Kardashian corrigerend ondergoed verkoopt, krijgt kritiek voor een Photoshop-blunder.
Volledig scherm
Skims, het merk waarmee Kim Kardashian corrigerend ondergoed verkoopt, krijgt kritiek voor een Photoshop-blunder. © Instagram

Kim Kardashian alweer onder vuur voor gefotoshopt lichaam. Lingerie-ontwerpster Murielle Scherre: “Laat ons niet boos zijn, maar slimmer”

In een reclamefilmpje van Skims, het shapewearmerk van Kim Kardashian, is te zien hoe een vinger van de ster er plots erg vervormd uitziet wanneer ze met haar hand over haar heup glijdt. Duidelijk een Photoshop-misser. Murielle Scherre, de Belgische lingerie-ontwerpster van La Fille d’O die al jaren weigert om Photoshop te gebruiken, reageert op de heisa. “Er zitten geen ‘fouten’ in het menselijke lichaam. Een lichaam is perfect. Altijd.” 

  1. Gladys Ferro balanceert perfect tussen stoer en sexy: “Hoe ouder ik word, hoe vrouwelijker mijn stijl”

    Gladys Ferro balanceert perfect tussen stoer en sexy: “Hoe ouder ik word, hoe vrouwelij­ker mijn stijl”

    Is het woord ‘cool’ nog cool? Vraag het aan Gladys Ferro (32), allround cool girl from the block. Zij weet het sowieso. Als ze praat, zijn haar zinnen doorspekt met Engels, en haar kledingstijl ademt stoer én sexy uit. Tegelijk. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Gladys hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.