Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Kiekeboe: met de ogen toe is de laatste nieuwe trend op Instagram

Alle foto’s waar ik vroeger met toegeknepen ogen op stond, kieperde ik stante pede in de prullenbak. Blijkt nu dat ik ze beter had bewaard, want poseren met gesloten ogen en een brede glimlach is de laatste trend op Instagram. 

0 reacties

  1. “Het aanbod was vaak te sexy of te Snoopy.” Mama Vicky en haar tienerdochters ontwerpen én verkopen lingerie voor jonge meisjes

    “Het aanbod was vaak te sexy of te Snoopy.” Mama Vicky en haar tienerdoch­ters ontwerpen én verkopen lingerie voor jonge meisjes

    Toen Vicky (45) op zoek ging naar een beha voor haar dochters, volgde een vruchteloze zoektocht. “Het zijn geen kleuters en ook geen volwassen vrouwen, maar voor de leeftijd ertussen bestaat er niks.” Dus besloot ze zelf aan de slag te gaan met naald en draad. Drieënnegentig prototypes later startte ze een lingeriemerk voor tienermeisjes: Strawberry Secrets. En sinds kort verkopen ze ook zwemkledij én pyjama’s.
  2. Jill Shaw is de ultieme surf chick: “Een losse joggingbroek kan ook vrouwelijk zijn”

    Jill Shaw is de ultieme surf chick: “Een losse jogging­broek kan ook vrouwelijk zijn”

    Sportief maar sexy. Zo kan je de kledingstijl van zangeres Jill Shaw het best omschrijven. En ze voelt zich niet alleen thuis op een podium. Met haar lange blonde haar en outfits in tie-dye lijkt ze nog het meest op een babe op een surfstrand. Hoe ze haar unieke outfits samenstelt? Dat vertelt Jill aan de hand van haar signature look. “In mijn haar draag ik het liefst wilde beach waves. Alsof ik net uit de zee kom.”