Karolina Grabowska via Unsplash
Volledig scherm
© Karolina Grabowska via Unsplash

Ken jij skin scents? Deze intieme parfums ruiken net als je huidsgeur én versterken hem

Een parfum dat opvalt, niét in aanwezigheid maar in subtiliteit. Een geur die schittert, zij het alleen voor wie dicht genoeg mag komen. Het zijn ‘skin scents’: geuren die zo dicht op de huid zitten dat ze alleen voor insiders waarneembaar zijn. Uitproberen? We zochten en vonden 6 heerlijke flesjes die de moeite waard zijn. 

 1. Luxe versus budget: Beautyredactrice Sophie vergelijkt dure en goedkope parfums. “Voor zo'n verslavende geur tel ik wel een rib uit mijn lijf neer”
  PREMIUM

  Luxe versus budget: Beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt dure en goedkope parfums. “Voor zo'n verslaven­de geur tel ik wel een rib uit mijn lijf neer”

  Parfum is hyperpersoonlijk en laat een blijvende indruk na. Net dat maakt de aankoop van een parfum zo moeilijk: je kiest maar best meteen goed. Maar hoe doe je dat in een wereld die bulkt van de flesjes in alle prijscategorieën? Beautyredactrice Sophie gaat op zoek naar het beste product in zijn categorie. Vandaag onderwerpt ze verschillende parfums, van erg betaalbaar tot een tikkel prijziger, aan haar getrainde neus. Scoort een parfum van 25 euro even goed als een geurtje van 240 euro?
 2. Trage geuren en cocktails in een flesje: dit zijn de nieuwste trends uit de parfumerie
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  Trage geuren en cocktails in een flesje: dit zijn de nieuwste trends uit de parfumerie

  Parfum als kerstcadeau is de ultieme klassieker. Om te vermijden dat keuzestress de kop opsteekt, vertelt beautyredactrice Sophie wat de nieuwste trends en de meest betoverende geuren van het moment zijn, goed voor een dosis flessengeluk. Ze geeft ook tips om er zo lang mogelijk van te genieten. “Je kan plaatselijk wat vaseline deppen op de plekken waar je parfum verstuift. Dat houdt de geurmoleculen langer vast.”
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League