Nadine heeft 386 dezelfde broeken, in een verschillende kleur.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadine heeft 386 dezelfde broeken, in een verschillende kleur. © Nathalie Samain

Juwelenontwerpster Nadine Wijnants, kattenfan en eigenaar van 386 dezelfde broeken: “Ik creëer sprookjes. Maar ze moeten draagbaar zijn”

Juwelenontwerpster Nadine Wijnants draagt elke dag een van haar 386 Braziliaanse seventiesbroeken. Haar huis staat vol spullen in de vorm van katten. En als ze ontwerpt, is dat altijd op de muziek van Adamo. Maar verwacht je niet aan een interview met een extravagante diva. In de sprookjeswereld van Wijnants houdt iedereen stevig de voetjes op de grond. “Ik ben gewoon een lieve stouterik.”

0 reacties

  1. Het nektapijt is opnieuw hip, ook bij popsterren als Rihanna en Miley Cyrus. “Leuk om te rebelleren tegen gevestigde schoonheidsidealen”

    Het nektapijt is opnieuw hip, ook bij popsterren als Rihanna en Miley Cyrus. “Leuk om te rebelleren tegen gevestigde schoon­heids­ide­a­len”

    Ongeveer een maand geleden onderging fitnesscoach Loewi Monbaliu een transformatie. Ze zei vaarwel tegen haar lange lokken en ruilde die in voor een 'mullet’, ofwel, een kort kapsel met een nektapijt. Ze is niet de enige, grote sterren zoals Miley Cyrus en Rihanna gingen haar al voor. We kunnen nu dus officieel zeggen dat het kapsel een ding is. “Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Het straalt meer karakter uit”, aldus Loewi.