REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Jean-Paul Gaultier stopt als modeontwerper

De Franse modeontwerper Jean-Paul Gaultier (67) heeft op Twitter aangekondigd dat hij ermee stopt. De volgende coutureshow op 22 januari in Parijs zal zijn laatste zijn.

2 reacties

 • Frank Kerstens

  2 jaar geleden
  Een Icoon!
 • Toran Korshnah

  2 jaar geleden
  Een modefenomeen. Zelfs ik ken hem...
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Ontwerpster Ellen Kegels van LN Knits brengt knitwearcollectie uit met Belgisch modehuis Mayerline

  Ontwerp­ster Ellen Kegels van LN Knits brengt knitwear­col­lec­tie uit met Belgisch modehuis Mayerline

  Baby-alpacawol, dat is de hoofdrolspeler in de nieuwe collectie van Mayerline. Samen met ontwerpster Ellen Kegels brengt het Belgische modehuis fijn, hypoallergeen knitwear uit van LN Knits, het fairwearmerk van de designer. De collab staat garant voor natuurlijke, kwalitatieve materialen en duurzaam design. “Dankzij het breien van de stuks verdienen meer dan 350 Peruviaanse vrouwen en hun gezinnen een vast inkomen”, zegt de ontwerpster.