Instagram @tashareikobrown - @peterphilipsmakeup/NINA
Volledig scherm
© Instagram @tashareikobrown - @peterphilipsmakeup/NINA

Is marineblauw het nieuwe zwart? Volgens de make-upartiesten van Chanel en Dior alvast wel

Herinner je je nog dat ‘frosty’ blauwe make-up, de signature look van zangeres Christina Aguilera, een ding was in de nineties? Als we naar de make-up kijken van de modellen op de catwalks van Dior en Chanel, lijkt Het Tijdperk Van Blauw opnieuw aangebroken: blauw was de rode draad in de make-up looks bij hun collecties voor het najaar. Dat kan maar een ding betekenen. Binnenkort introduceren ook wij de kleur weer in onze toiletzak.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Dit zijn de trends voor het najaar: modekenner Hilde Geudens tipt enkele kledingstukken van Belgische makelij

  Dit zijn de trends voor het najaar: modekenner Hilde Geudens tipt enkele kleding­stuk­ken van Belgische makelij

  De herfst is in zicht en dat betekent maar één ding. Dat het dringend tijd is voor een gloednieuwe najaarsoutfit natuurlijk! De trends van de herfst en de winter tonen dat alles mogelijk is. In de (online) rekken? Veel felle kleuren, toffe patronen, stijlvolle pakken en een tikkeltje leer. Om je wegwijs te maken in de najaarstrends, zet modekenner Hilde Geudens ze allemaal even op een rijtje en dat met straffe items van eigen bodem.
 1. “Amai, jouw snor!”: Aaricia (34) krijgt elke zomer een ‘zonnesnor’ door de pigmentvlekjes op haar bovenlip. Dermatoloog Thomas Maselis geeft tips
  PREMIUM

  “Amai, jouw snor!”: Aaricia (34) krijgt elke zomer een ‘zonnesnor’ door de pigment­vlek­jes op haar bovenlip. Dermato­loog Thomas Maselis geeft tips

  Wat als je last hebt van een vervelend probleem dat elke zomer de kop opsteekt? In de reeks ‘Sans gêne’ gaat NINA samen met jou op zoek naar oplossingen. Deze week: Aaricia (34) schaamt zich elke zomer opnieuw over de pigmentvlekjes op haar bovenlip, ook wel een zonnesnor genoemd. Hoe kan je het voorkomen en wat kan je eraan doen eens je er last van hebt? Dermatoloog Thomas Maselis geeft tips. “Het allerbelangrijkste is voorkomen.”
 2. De ‘magie’ van make-up: Sarah Jessica Parker transformeert op de 'Sex and the City’-set
  Celebrities

  De ‘magie’ van make-up: Sarah Jessica Parker transfor­meert op de 'Sex and the City’-set

  Je moet Sarah Jessica Parker (56) de kneepjes van het vak niet meer leren kennen. De actrice veroverde jarenlang de kijkers met haar Carrie Bradshaw-lifestyle in ‘Sex and the City’, en ook nu haalt ze weer alles uit de kast om haar geliefde personage tot leven te wekken. Dat mag je ook gerust letterlijk nemen: haar verfijnde looks en outfits in de reboot maken de indrukwekkende transformatie compleet.