AU1CT46308
Volledig scherm
© AU1CT46308

Inspector gadget: de nieuwste technologiesnufjes in beautyland uitgetest

Ayo, I’m tired of using technology. In een tijd waarin iedereen vergroeid is met de smartphone kijken we allang niet meer op van de laatste technologie. Uitzondering op de regel? De badkamer. Daar volgen de hoogtechnologische snufjes elkaar in sneltempo op. En ze vliegen nóg sneller over de toonbank.

1 reactie

  • Peter Buyck

    3 jaar geleden
    Inderdaad, beauty is money, big business...
  1. Deze tweedehands jurken zou de NINA-redactie dragen als ze (opnieuw) trouwen. “Nu durf ik wel te kiezen voor een elegante sleep”

    Deze tweede­hands jurken zou de NI­NA-redactie dragen als ze (opnieuw) trouwen. “Nu durf ik wel te kiezen voor een elegante sleep”

    Tweedehands trouwjurken zijn in opmars. Her en der verschijnen nieuwe initiatieven die pre-loved kleedjes verkopen en zelfs op Vinted vind je sinds kort een hele selectie. Maar hoe kies je op eigen houtje de juiste outfit? Een deel van onze NINA-redactie stapte al in het huwelijksbootje en weet waarop te letten. Valérie heeft geleerd dat tule een no-go is op de dansvloer, Nathalie tipt een top- en rokcombinatie voor wie geen fan is van de klassieke bruidsjurk. Dit zijn alle favorieten, de ene al wat budgetvriendelijker dan de andere.