Storstomma-tas Ikea
Volledig scherm
Storstomma-tas Ikea © Ikea

Ikea lanceert iconische tas in regenboogkleuren voor Pride

Bijna even iconisch als Ikea en hun heerlijke Zweedse balletjes? Hun gigantische zakken. Handig om door de winkel mee te flaneren, heel je hebben en houden in te verhuizen of gewoon om je vuile was in te verzamelen. In juni wordt wereldwijd de ‘Pride Month’ gevierd en speciaal daarvoor brengt Ikea hun tas nu ook uit in regenboogkleuren. 

  1. Van pofmouwen tot imkerhoeden: dit zijn de trends voor deze lente zoals gespot op de Paris Fashion Week

    Van pofmouwen tot imkerhoe­den: dit zijn de trends voor deze lente zoals gespot op de Paris Fashion Week

    In september was het weer ‘fashion month’: een maand waarin alle bekende designers hun collecties voor aankomende seizoenen tonen in grote wereldsteden. De New York Fashion Week mocht de spits afbijten, gevolgd door Londen en Milaan. Het gezegde luidt: save the best for last. Daarom wordt Parijs elk jaar bewaard als dessertje, om de modemaand met een knaller af te sluiten. Dit jaar was dat niet anders. Neem een kijkje achter de schermen van de Paris Fashion Week en ontdek welke trends er binnenkort misschien in jouw kleerkast hangen.
  2. Miu Miu lanceert voetbalschoen met hak. Een sportvrouw geeft haar mening: “Met hakken op het veld, al is het langs de zijlijn, dat is toch niet praktisch”

    Miu Miu lanceert voetbal­schoen met hak. Een sportvrouw geeft haar mening: “Met hakken op het veld, al is het langs de zijlijn, dat is toch niet praktisch”

    De Miu Miu collectie voor aankomende lente in één item gevat? Een voetbalschoen met een hak onder. Correct, het modemerk dat onder modehuis Prada valt, stuurde modellen op de runway met een wel heel originele invulling van de klassieke shoe. De fashionista’s dezer wereld zullen de schoen vast zien als een leuk hebbeding, maar wat vinden sportvrouwen er eigenlijk van?