Kirsten Jassies, Cindy Van Dyck, Eva Tuytelaers, Zoey Hasselbank, Nanja Massy, Jamie-Lee Six, Romy Schlimbach.
Volledig scherm
PREMIUM
Kirsten Jassies, Cindy Van Dyck, Eva Tuytelaers, Zoey Hasselbank, Nanja Massy, Jamie-Lee Six, Romy Schlimbach. © Kirsten Jassies, Cindy Van Dyck, Eva Tuytelaers, Zoey Hasselbank, Valeriya Maltsava, Nathalie Samain, Alain Van De Maele.

“Ik ga niet beweren dat ik de zwaarste job ter wereld heb, maar het is wél een job.” 7 influencers reageren op de vooroordelen over hun vak

NINAEen perfecte setting creëren, daarvan een foto op sociale media zwieren, er bakken geld mee verdienen en intussen je zelfvertrouwen opkrikken met die duizenden likes. Over influencers doen er heel wat vooroordelen de ronde. Wij leggen acht clichés voor aan zeven content creators. Gaat het om een complete misvatting of zit er toch een bron van waarheid in? “Je hebt influencers die de ene dag een post delen over bodypositivity en de dag erop een samenwerking aangaan met een merk van dieetshakes. Dan bedrieg je de boel.”

 1. Instagram-fenomeen Nicolas Caeyers gaat wekelijks naar de psycholoog: “Nog een lockdown had ik niet aangekund”
  PREMIUM
  Showbizz

  Instagram-fenomeen Nicolas Caeyers gaat wekelijks naar de psycholoog: “Nog een lockdown had ik niet aangekund”

  Met meer dan 113.000 volgers, onder wie BV’s als Regi, Kürt Rogiers en Jani Kazaltzis, kan je Nicolas Caeyers (28) gerust een Instagram-fenomeen noemen. Zijn filmpjes scoorden zo goed dat Julie Van den Steen hem uitnodigde om in de paasvakantie mee radio te maken op Qmusic. In het echte leven werkt hij echter voor artiesten als Swedish House Mafia, vertelt hij in dit gesprek over zijn job, zijn coming out en zijn financiën. “Door corona moest ik het doen met 3.000 euro voor vijf maanden.”
 1. Hoe selfiecultuur leidt tot een overdaad aan botox en fillers bij jonge meisjes: “Hun droom? Een gezicht waaraan zichtbaar gewerkt is”
  PREMIUM

  Hoe selfiecul­tuur leidt tot een overdaad aan botox en fillers bij jonge meisjes: “Hun droom? Een gezicht waaraan zichtbaar gewerkt is”

  Elke week interviewen we een expert over zijn of haar vakgebied. Deze week: plastisch chirurg Jan Vermeylen (62). Hij zit al dertig jaar in het vak, maar hij maakt zich zorgen over het stijgende en volgens hem achteloze gebruik van fillers en botox bij jonge vrouwen. “Een nieuw gezicht wordt steeds meer gezien als een statussymbool, alsof je een nieuwe handtas koopt.”
 2. Gladys Ferro balanceert perfect tussen stoer en sexy: “Hoe ouder ik word, hoe vrouwelijker mijn stijl”

  Gladys Ferro balanceert perfect tussen stoer en sexy: “Hoe ouder ik word, hoe vrouwelij­ker mijn stijl”

  Is het woord ‘cool’ nog cool? Vraag het aan Gladys Ferro (32), allround cool girl from the block. Zij weet het sowieso. Als ze praat, zijn haar zinnen doorspekt met Engels, en haar kledingstijl ademt stoer én sexy uit. Tegelijk. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Gladys hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.