Links: actrice Jennifer Aniston met 'de Rachel'. Rechts: Michael Canalé.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: actrice Jennifer Aniston met 'de Rachel'. Rechts: Michael Canalé. © NBC via Getty Images/rv

Hoe blijft gekleurd haar langer mooi? Celebkapper en bedenker van ‘de Rachel’ geeft z’n beste tips

De kappers zijn opnieuw dicht. Hierdoor zitten veel mensen - letterlijk - met de handen in het haar. Want wie z’n haar laat kleuren, heeft schrik dat er binnenkort een uitgroei komt piepen. Van #firstworldproblems gesproken. Gelukkig bestaan er een aantal trucjes om je kleuring zo lang mogelijk te behouden. We vroegen tekst en uitleg aan niemand minder dan Michael Canalé, de uitvinder van ‘de Rachel’ en kapper van sterren als Jennifer Aniston, Heidi Klum, Kate Hudson, Shakira en Penelope Cruz.

0 reacties

 1. Voor de draad ermee! Oldskool oortjes zijn weer helemaal cool: “Het is het perfecte accessoire voor een it-girl”

  Voor de draad ermee! Oldskool oortjes zijn weer helemaal cool: “Het is het perfecte accessoire voor een it-girl”

  Draadloze EarPods mogen dan wel handig en compact zijn, hip is blijkbaar anders. Alle cool girls worden namelijk opnieuw gespot met oldskool oortjes met draad: Dua Lipa, Jennifer Lawrence, Bella Hadid, ‘Squid Game’-actrice HoYeon Jung en ja, zelfs Carla Bruni. De Amerikaanse Vogue schreef erover, en de Instagrampagina Wired It Girls verzamelt beelden van it-girls die naar hun favoriete playlist luisteren met ordinaire oortjes. “Meestal lijken accessoires van it-girls onbereikbaar en luxueus, maar oortjes? Die kan iedereen dragen.”
 2. Wel een luxueus kerstgeschenk, niet het prijskaartje? Mystery boxes zijn in opmars

  Wel een luxueus kerstge­schenk, niet het prijskaart­je? Mystery boxes zijn in opmars

  Ben jij nog op zoek naar een hoogwaardig cadeau voor iemand anders of jezelf, maar weet je niet wat te kopen? Enter: de mystery box. Luxemerken riepen ze in het leven om van hun onverkochte voorraad af te raken. Het concept is simpel: je koopt een box met producten aan een forse korting, maar weet vooraf niet precies wat je zult krijgen. Een gokje, maar dat mysterie is wat zo’n box voor heel wat consumenten — en dan vooral Gen Z — zo aantrekkelijk maakt.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.