Aangeboden door Mistral Home
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Helen Verhelst - Helen Kookt
Volledig scherm
© Helen Verhelst - Helen Kookt

Het winterieur van… foodblogster Helen: zo zorgt zij voor kerstsfeer aan tafel

Mistral HomeDonkere dagen en frisse temperaturen vragen om zachte plaids, een stapel kleurrijke kussens en heerlijk warme dekbedovertrekken. Het Belgische Mistral Home, sfeermaker in huis, liet vier bekende gezichten enkele woonitems uitkiezen en een ruimte in huis gezellig aankleden. Benieuwd naar hun winterieur? Deze week kijken we binnen bij Helen Verhelst, de enthousiaste keukenprinses achter de foodblog Helen Kookt. Ook zin in zo’n winterse restyling? Doe dan mee aan de wedstrijd en wie weet win jij een make-over van 500 euro! 

  1. Herfstige blikvangers: modekenner Hilde Geudens tipt de accessoires die jouw najaarslook compleet maken

    Herfstige blikvan­gers: modekenner Hilde Geudens tipt de accessoi­res die jouw najaars­look compleet maken

    De herfst is aangebroken, de bladeren vallen (bijna) van de bomen en de nieuwe najaarsgarderobe ligt al te pronken in jouw kast. Nu alleen nog je outfits upgraden met enkele opvallende accessoires. En ook die zijn er dit najaar in overvloed. Kies je voor een chique zijden sjaal rond je hoofd, een aaibare handtas of statement-oorbellen? Alles kan, zolang het maar in het oog springt. Modekenner Hilde Geudens zet de herfstige blikvangers op een rijtje.