Instagram @laura_vgp
Volledig scherm
© Instagram @laura_vgp

Groen in huis: 3x andere orginele planten voor als je die cactus beu bent

In recordtempo veroverde de cactus onze deco-harten met zijn stekelige uiterlijk. De luchtplantjes volgden, en al snel stond menig huiskamer vol vrolijk groen. Maar wie écht hip wil zijn, die ruilt haar sanseveria in voor de stippenplant, kwartjesplant of lippenstiftplant.

  1. Deze 5 kledingstukken zijn ‘perma-trends’ en gaan dus nooit uit de mode. Moderedacteur David legt uit: “Verwar ze niet met ‘basics’”

    Deze 5 kleding­stuk­ken zijn ‘per­ma-trends’ en gaan dus nooit uit de mode. Moderedac­teur David legt uit: “Verwar ze niet met ‘basics’”

    Mode is zo wisselvallig als de Belgische seizoenen. Mee zijn met de laatste trends kost dan ook moeite en geld en is daarnaast allesbehalve goed voor de planeet. Daarom investeer je beter in zogenaamde ‘perma-trends’: kledingstukken die nooit uit de mode gaan. NINA’s moderedacteur David Devriendt overloopt er vijf met ons en legt uit waar hun iconenstatus vandaan komt. Inclusief enkele praktische stijltips.
  2. Zichtbare bh-bandjes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

    Zichtbare bh-band­jes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

    De zomer is ein-de-lijk in aantocht en dat betekent dat we onze zwierige jurkjes weer naar boven mogen halen. Maar veel zomerse outfits kennen ook een keerzijde. Denk: opwaaiende rokjes tijdens een fietstochtje of zichtbare bh-bandjes bij een kleedje met een open rug. Niet zo handig of flatterend. Maar daarvoor hoef je die leuke kleedjes nog niet aan de kant te schuiven. Wij zetten vijf geniale fashion hacks voor jou op een rijtje, zodat jij je niet langer zorgen hoeft te maken om jouw outfit.