Model Mica Arganaraz doet geen moeite om het knopje te verbergen en gebruikt het om stijlvolle foto's te maken.
Volledig scherm
Model Mica Arganaraz doet geen moeite om het knopje te verbergen en gebruikt het om stijlvolle foto's te maken. © Zara

Goedkoop gadget vervangt je Insta-husband en levert professionele foto’s in één click

Wanneer je op Instagram langs accounts van influencers scrolt, lijkt het wel of ze allemaal een inwonende privéfotograaf hebben. Niet alleen de hoeveelheid content is verbluffend, ook de kwaliteit en consistentie van de beelden is steevast on point. Het geheim is geen privéfotograaf, geen Instagram-husband die driehonderd foto’s per post neemt en ook geen oldskool zelfontspanner die altijd net een seconde te vroeg afgaat. Wat dan wel? Een onschuldig zwart draadloos knopje.

0 reacties

 1. Je eigen stijl opbouwen met tweedehands kledij? Britt en Camilla doen het voor en geven tips: “Probeer eens een extravagante jurk te downsizen met regenlaarzen”

  Je eigen stijl opbouwen met tweede­hands kledij? Britt en Camilla doen het voor en geven tips: “Probeer eens een extravagan­te jurk te downsizen met regenlaar­zen”

  Er zijn zo van die mensen die met hun persoonlijke kledingstijl de straten wat kleur geven. Zoals Britt (31) en Camilla (29). Zij voelen geen druk om trends te volgen, maar vallen op met hun extravagante tweedehandskledij. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van een signature look toont het duo welke tips ze toepassen tijdens het vintage shoppen én het samenstellen van een unieke look.
 2. Waarom deze jas al sinds de jaren negentig het ultieme fashion statement is (en nu weer opduikt)

  Waarom deze jas al sinds de jaren negentig het ultieme fashion statement is (en nu weer opduikt)

  Pufferjassen domineren al een aantal jaren het straatbeeld, maar specifiek de modellen van The North Face doen het de laatste tijd heel erg goed. Het outdoormerk bestaat al meer dan vijftig jaar, maar is duidelijk relevanter dan ooit. Modehuis Gucci koos hen onlangs nog uit voor een gezamenlijke collectie, na vijf jaar zonder met iemand te hebben samengewerkt. Van Hailey Bieber en Kendall Jenner tot sportieve stadsmensen en hippe papa’s, de pufferjas van The North Face is echt overal. En nog opvallender: hij lijkt iedereen te staan.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama