BRUNO PRESS
Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Getest en goedgekeurd: tips tegen schurende billen

Temperaturen die stijgen richting 35 °C gaan helaas ook gepaard met tal van ongemakken. Een van de vervelendste? Ongetwijfeld schurende dijen. Wij testten alvast 3 methodes uit die echt werken tegen dit zomerse ongemak. Beloofd.

10 reacties

 • Emma Jacobs

  1 jaar geleden
  Die bandelettes werken bij mij voor geen meter.
 • saar Caron

  2 jaar geleden
  Een kort shortje onder aan doen werkt het best zonder chemische boel. En geen haters aub maar sinds ik weer op een gezond gewicht zit is dat schuren geen probleem meer dus zie het als een tip van je lichaam om een beetje af te vallen.
 • SABINE TAVERNIER

  2 jaar geleden
  @Ilse Verspreet, dikke billen kan je ook hebben wanneer je niet dik bent hoor!! Ik ben 1.70 m en weeg 56kg maar heb wel schurende billen, ik denk da ik die bandelettes van Uschi Caremans es ga proberen want dit was mij tot nu toe onbekend!! Ik draag nu een korte legging onder een kleedje ,maar vind dit eigenlijk best wel te warm!!
 • Maya Debie

  2 jaar geleden
  Talkpoeder.
 • Kathleen Loix

  3 jaar geleden
  Vorig jaar Smoovall gekocht.. beste aankoop ooit
 1. Liefde is ... matching outfits dragen. Modejournalist David legt uit hoe je kleding op elkaar afstemt, zonder te lijken op een tweeling

  Liefde is ... matching outfits dragen. Modejourna­list David legt uit hoe je kleding op elkaar afstemt, zonder te lijken op een tweeling

  Een gelijkaardige outfit dragen als je lief is tegenwoordig hip. Heel wat bekende koppels doen het - zoals Harry Styles en Olivia Wilde, of Jennifer Lopez en Ben Affleck. Er bestaat zelfs een naam voor: couple core. Maar de grens tussen cool en smakeloos is dun. Om te vermijden dat je overhelt naar de foute kant geeft onze modejournalist David enkele tips.