Volledig scherm
© Fille Roelants

Gespot: de mooiste outfits van WeCanDance (en zo draag jij ze komende herfst)

Cactussen à volonté, een schuur van Calvin Klein en bergen zand. Het strand van Zeebrugge werd dit weekend herschapen tot een prairie, recht uit een spaghettiwestern. Het Wilde Westen in West-Vlaanderen. Allemaal dankzij het elektronische festival WeCanDance en zijn dresscode ’Acid Cowboy’. Supertrendy, want volgend seizoen wordt westernmode een gigantische hit. In de overdaad van ruitenhemdjes, bandana’s, stoere boots en perfecto’s gooide NINA.be haar lasso uit en strikte zo zeven stijlvolle cowgirls (en een coole cowboy).

2 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Oh mijn god... Dit is nu echt de eerste keer dat een festival beoordeeld wordt op de kleding van de bezoekers, en GEEN WOORD over wie er komt optreden... Als muziekliefhebber doet dit wel zeer... Ik stel voor dat dit soort dingen wekelijks georganiseerd wordt en dat de èchte festivals, zoals Pukkelpop en Werchter dit soort clowns weert. De dance eruit, alleen terug rockbands en dan is dat ook weer betaalbaar.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  3 jaar geleden
  Ik ga in mijn pyjama. Zeer origineel. Is carnaval al niet voorbij ?
 1. Hip zijn op leeftijd zoals icoon Martha Stewart (79)? 3 stylisten geven stijltips: “sneakers zijn een must”
  PREMIUM

  Hip zijn op leeftijd zoals icoon Martha Stewart (79)? 3 stylisten geven stijltips: “sneakers zijn een must”

  De 'originele influencer’ doet haar titel eer aan: al lang voor Instagram bestond, beïnvloedde ze vrouwen van over de hele wereld met haar visie over keuken, huis en tuin. Dat maakte Martha Stewart in 1999 de eerste, vrouwelijke self made billionaire van Amerika. Net geen 80 is ze, maar qua looks en uitstraling is ze het toonbeeld van elegantie. Zo zouden wij er maar ál te graag uitzien op die leeftijd. En dat kan ook, dankzij deze stijltips van drie verschillende stylisten. “Donkere kleuren accentueren je rimpels en brengen schaduw in het gelaat.”
 2. Jill Bidens netkousen oogsten zowel kritiek als lof. Hier shop je de mooiste lookalikes

  Jill Bidens netkousen oogsten zowel kritiek als lof. Hier shop je de mooiste lookalikes

  First lady Jill Biden (69) is maar weer eens hot op Twitter. Dit keer omdat ze een paar netkousen droeg. Sommigen houden van die keuze, anderen hebben kritiek en noemen de kousen ‘te jong’ en ‘ongepast’. Toch zijn netkousen sinds Jill Biden er een paar dagen geleden mee verscheen, weer helemaal hip. Van stijlvolle netkousen met een slangenprint tot de subtiele ‘micronets’: wij zochten voor elk wat wils.
 3. “Ik voel me een rups die uit haar cocon moet komen als een kleurrijke vlinder”: Dit zijn de outfits van Isolde Lasoen, Axelle Red en Dana Winner tijdens 24 UUR LIVE

  “Ik voel me een rups die uit haar cocon moet komen als een kleurrijke vlinder”: Dit zijn de outfits van Isolde Lasoen, Axelle Red en Dana Winner tijdens 24 UUR LIVE

  Iedereen is het beu om binnen te zitten. Ook onze Belgische artiesten. Dus organiseren ze één groot muzikaal feest: 24 UUR LIVE in het Sportpaleis. Zoals de naam al verklapt, wordt het een 24 uur durende show. Maar liefst 199 muzikanten werken eraan mee. Bij wijze van voorsmaakje duiken wij in hun kleerkast. Axelle Red, Dana Winner en Isolde Lasoen onthullen welke outfit ze dragen, nu ze eindelijk weer op een podium kunnen staan, en of er een speciale betekenis achter schuilt.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten