Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Gefermenteerde beauty: wondermiddel of gebakken lucht? Dermatoloog Ingrid van Riet legt uit

Nieuw uit Korea: gefermenteerde skincare waarbij gistingsprocessen zorgen voor een huid in topconditie. Klinkt goed, maar is gist écht the next big thing? Of hebben we ons daarin – nu ja – vergist? We vroegen het aan dermatoloog Ingrid Van Riet, en blijkbaar maar goed ook.

  1. Wint Joe Biden de verkiezingen met ... make-up? 'Biden Beauty' is nieuw merk met, wat had je gedacht, een politieke missie

    Wint Joe Biden de verkiezin­gen met ... make-up? 'Biden Beauty' is nieuw merk met, wat had je gedacht, een politieke missie

    Joe Biden is niet alleen in de running om Amerika’s nieuwe president te worden. Hij heeft ook grootse ambities in de beautywereld, blijkbaar. Niet heus, natuurlijk, maar ‘Biden Beauty’ is wel een feit. En de anonieme bollebozen achter het nieuwe cosmeticamerk ijveren voor blauw als dé trend van dit najaar ... ook in de stemhokjes. “Want blauw doet oranje in het niks verdwijnen.”
  2. Binnenkijken in het herenhuis van Annelies en Vincent mét authentieke inboedel: “De schouwen, het behang, de bureaus … alles is nog origineel”

    Binnenkij­ken in het herenhuis van Annelies en Vincent mét authentie­ke inboedel: “De schouwen, het behang, de bureaus … alles is nog origineel”

    Annelies en Vincent hebben in hun chique Antwerpse herenwoning elk een thuiskantoor waar ze zelfs met twee kinderen in huis ongestoord kunnen werken. Sinds corona doen ze dat vaker dan ooit en dat lukt prima. Met dank aan de digitale mogelijkheden in een interieur van meer dan 125 jaar oud. “Zowat alles aan het huis is nog origineel en zelfs de meeste meubels staan hier al decennialang. Indrukwekkend!”