Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Geen tijd om je haren te drogen? Dit zijn de leukste kapsels voor nat haar

Of je nu net uit de douche bent gestapt of deze namiddag het zwembad uitprobeert voor je de stad in trekt: die haardroger is er vaak te veel aan. Maar geen nood, deze kapsels zijn immers het mooist met een natte coupe.

 1. Tennisster Venus Williams lanceert lippenbalsems met zonnefilter: “Je lippen moet je óók beschermen”

  Tennisster Venus Williams lanceert lippenbal­sems met zonnefil­ter: “Je lippen moet je óók beschermen”

  Nadat Venus Williams (40) de skincarelijn van haar lifestylemerk EleVen al uitbreidde met twee minerale zonnecrèmes, zijn nu onze lippen aan de beurt: de tennisster lanceert vier lippenbalsems met zonnefilter. Wil je jezelf goed verzorgen, dan mag je geen plekje overslaan, vindt ze. Ongeacht je etnische afkomst. “Dat ook Afro-Amerikanen hun huid moeten beschermen tegen schadelijke UV-stralen, leerde ik pas op mijn 35ste.”
 2. NINA op Tomorrowland: zo komt de Madness tot stand

  NINA op Tomorrow­land: zo komt de Madness tot stand

  Wie Tomorrowland zegt, die zegt niet alleen opzwepende beats, een uitgelaten flower power vibe en knallende muziek, maar ook prachtige decors en een feeërieke setting. Op geen enkel ander festival kunnen we onze ogen even zeer de kost geven als op het terrein in Boom. En een groot deel daarvan is te danken aan de randanimatie: de magische omgeving, de unieke acts en de prachtig opgemaakte dansers. Wij spraken met senior make-up artist bij MAC Cosmetics, Ines Borgonjon, over hoe die 'madness' nu precies tot stand komt.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”