Kirsten Jassies.
Volledig scherm
PREMIUM
Kirsten Jassies. © Kirsten Jassies.

“Ga op gelijke voet staan met je volgers.” Instagramtrainer Kirsten Jassies legt uit hoe je ‘instafamous’ wordt

NINAAmbitie om influencer te worden? Met de vier gouden tips van Instagramtrainer en socialmediatrendwatcher Kirsten Jassies hoed jij ­binnenkort succesvol een kudde op Instagram. Wat geen vrijgeleide is om met die voetjes van de grond te komen, benadrukt ze. “Zeg je job niet op, want je kan niet voorspellen hoelang je populair blijft.” 

 1. Jitske Van de Veire post opvallende foto op Instagram: “Lesbo, pot, dyke ... Die woorden vormden me deels tot wie ik vandaag ben”
  Showbizz

  Jitske Van de Veire post opvallende foto op Instagram: “Lesbo, pot, dyke ... Die woorden vormden me deels tot wie ik vandaag ben”

  Vandaag is het ‘Lesbian Visibility Day’. In het kader daarvan wil kapster, trotse lesbienne en rolmodel Jitske Van de Veire (27) iets kwijt: “Kind reminder dat veel vrouwen die op vrouwen vallen zich niet comfortabel voelen bij de term ‘lesbisch’, omdat deze geseksualiseerd werd door de pornocultuur & male gaze (mannelijke visie).” En juist daarom eigent ze zich met trots haar eigen identiteit terug toe.
 2. Jill Shaw is de ultieme surf chick: “Een losse joggingbroek kan ook vrouwelijk zijn”

  Jill Shaw is de ultieme surf chick: “Een losse jogging­broek kan ook vrouwelijk zijn”

  Sportief maar sexy. Zo kan je de kledingstijl van zangeres Jill Shaw het best omschrijven. En ze voelt zich niet alleen thuis op een podium. Met haar lange blonde haar en outfits in tie-dye lijkt ze nog het meest op een babe op een surfstrand. Hoe ze haar unieke outfits samenstelt? Dat vertelt Jill aan de hand van haar signature look. “In mijn haar draag ik het liefst wilde beach waves. Alsof ik net uit de zee kom.”
 3. 300 outfits en een baljurk van 393 meter: een blik achter de schermen bij ‘Cruella’ met kostuumontwerpster Jenny Beavan

  300 outfits en een baljurk van 393 meter: een blik achter de schermen bij ‘Cruella’ met kostuumont­werp­ster Jenny Beavan

  Vanaf vandaag is Cruella, de film van Disneys bekendste schurk met een voorliefde voor onschuldige hondjes, te zien op Disney+. De recensies zijn overwegend lovend. Met een extra dikke pluim voor de acteerprestaties en de prachtige kostuums. Dat laatste is het werk en absolute huzarenstukje van de Britse kostuumontwerpster en tweevoudige Oscarwinnares Jenny Beavan (71). NINA zoomde met haar over de nu al iconische looks. “Punk zette zich af tegen het establishment, en dat is ook wat Cruella doet.”