Volledig scherm
© NINA / Sophie Vereycken

Feestje in je oor: zo kies je de mooiste juwelen voor oudejaarsavond

Het nieuwe jaar inzetten doen we in stijl. En als we niet met onze dansmoves kunnen schitteren, dan wel met onze look. Letterlijk en figuurlijk, want onder het motto 'hoe meer hoe beter' zijn oorbellen hét hippe accessoire bij uitstek. Klein, groot, zilver, goud, met of zonder steentjes: alles kan en alles mag. Als het maar véél is.

3 reacties

 • Julie Asselman

  3 jaar geleden
  Een eenvoudig sterretje in mijn oorlel vind ik heel mooi en eenvoudig elegant , echter een heel " etalage " ( vanaf 3 stuks ) vind ik overdreven . Het moet elegant en mooi en ja mss. zelfs wat " klassiek , casual " blijven .
 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  3 jaar geleden
  Ook al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding... ;-))))))) Toch een happy 2018 aan alle versierde en niet versierde medemensen !!!!!
 • censor

  3 jaar geleden
  waar oren allemaal niet voor dienen....
 1. Een zijscheiding in je haar is officieel ‘ouderwets’. “Jongeren willen een middenscheiding, een steek naar millenials toe” zegt BV-kapper

  Een zijschei­ding in je haar is officieel ‘ouderwets’. “Jongeren willen een midden­schei­ding, een steek naar millenials toe” zegt BV-kap­per

  Midden, links of rechts? Volgens jongeren is er maar één juist antwoord: de middenscheiding is in, de rest is out. Ook BV-kapper Jochen Vanhoudt ziet de trend, maar merkt op dat niet iedereen ermee staat. “Enkel bij de lucky few wordt de symmetrie van het gezicht in de verf gezet. Bij de rest krijg je het tegenovergestelde effect.”
 1. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen

 2. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten