Gucci
Volledig scherm
© Gucci

Farmer chic? Gucci verkoopt vuile jeansbroek met stevig prijskaartje

Noem het ‘haute natuur’. Of noem het gewoon absurd. Modemerk Gucci verkoopt dit najaar jeansbroeken met artificiële grasvlekken en het prijskaartje? Zo'n 680 euro. Perfect voor wie te rijk is om een tripje naar het park te maken, natuurlijk. Het internet reageert, op z’n zachtst gezegd, verbaasd.

2 reacties

 • Alex Cornil

  1 jaar geleden
  Zeg dat het niet waar is hé!? Heb ik toch wel net een fortuin in de wasmachine gestoken!
 • Bruno Vermeire

  1 jaar geleden
  Als men interesse heeft, ik heb er nog enkele liggen in de wasmand om te verkopen
 1. Deze sterren maakten een opvallend statement met hun outfit op het Met Gala

  Deze sterren maakten een opvallend statement met hun outfit op het Met Gala

  Gisterenavond pronkten heel wat grote namen met hun outfit op het jaarlijkse Met Gala in het Metropolitan Museum of Art in New York. Sommigen gingen voor een elegante jurk of een prachtig ensemble. Anderen maakten dan weer een echt statement om ‘U’ tegen te zeggen. Van een subtiele verwijzing naar het Vrijheidsbeeld tot een heuse uithaal naar de bontindustrie. Dit waren de opvallendste outfits met een duidelijke boodschap.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.