Komrads
Volledig scherm
© Komrads

Fans van het hippe schoenenmerk Komrads kunnen co-owner worden

Voor sneakerfans is Komrads geen onbekende. Ze zijn van oudsher geliefd festivalschoeisel en veroveren nu ook wereldwijd harten door duurzaam appelleer te gebruiken. De internationale groei gaat zelfs zo hard dat de eigenaars op zoek zijn naar consumenten die willen investeren in het merk. Onder het mom ‘sharing is caring’: iemand die zich geroepen voelt om een nieuwe co-owner te worden?

 1. Stan Smiths van paddenstoelen of Komrads van appels: steeds meer merken gebruiken voedselresten als materiaal
  PREMIUM

  Stan Smiths van paddenstoe­len of Komrads van appels: steeds meer merken gebruiken voedselres­ten als materiaal

  Schieten onze schoenen en kledingstukken binnenkort letterlijk als paddenstoelen uit de grond? Als het van Adidas afhangt, wel. Het sportkledingmerk onthulde onlangs een nieuwe sneaker gemaakt van - jawel - paddenstoelen. “Dit plant-based materiaal gaat de komende jaren enorm boomen”, stelt VUB-onderzoekster Elise Elsacker. Ook andere labels gebruiken steeds vaker plantaardige materialen. Vernieuwend? Absoluut. Een overzicht.
 2. Last van pluizig haar door het vochtige weer? Zo maak je er komaf mee volgens een krulexpert: “Leave-in conditioner is je beste vriend”

  Last van pluizig haar door het vochtige weer? Zo maak je er komaf mee volgens een krulexpert: “Leave-in conditio­ner is je beste vriend”

  Schiet jouw haar ook in een kramp bij de minste regendruppel of vochtiger weer? Het resultaat: een pluizige coupe die je maar niet onder controle lijkt te krijgen. De komende dagen staat er nog veel regen op de agenda, dus wij gingen te rade bij krulexpert Kaat Van Ongeval van kapsalon Krul voor enkele praktische tips. “Een satijnen hoofdkussen doet wonderen voor je lokken.”