Ann-Sofie Johansson (links) van H&M en Sabine Skarule.
Volledig scherm
Ann-Sofie Johansson (links) van H&M en Sabine Skarule. © Matias Sauter M

Ex-student Antwerpse modeacademie wint H&M Design Award

Sabine Skarule werd gisteren in Berlijn uitgeroepen tot winnaar van de H&M Design Award 2020. De Letse studeerde af aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en maakte indruk op de jury met haar collectie die geïnspireerd is op het vakmanschap van haar geboorteland. Ze kreeg ook een geldprijs mee naar huis ter waarde van € 50.000.

0 reacties

  1. Kim Kardashian alweer onder vuur voor gefotoshopt lichaam. Lingerie-ontwerpster Murielle Scherre: “Laat ons niet boos zijn, maar slimmer”

    Kim Kardashian alweer onder vuur voor gefoto­shopt lichaam. Lingerie-ontwerp­ster Murielle Scherre: “Laat ons niet boos zijn, maar slimmer”

    In een reclamefilmpje van Skims, het shapewearmerk van Kim Kardashian, is te zien hoe een vinger van de ster er plots erg vervormd uitziet wanneer ze met haar hand over haar heup glijdt. Duidelijk een Photoshop-misser. Murielle Scherre, de Belgische lingerie-ontwerpster van La Fille d’O die al jaren weigert om Photoshop te gebruiken, reageert op de heisa. “Er zitten geen ‘fouten’ in het menselijke lichaam. Een lichaam is perfect. Altijd.”