Kylie Jenner poseert voor haar nieuwe make-uplijn 24K.
Volledig scherm
Kylie Jenner poseert voor haar nieuwe make-uplijn 24K. © @kyliejenner

Even mooi zijn als Kylie Jenner? Dat vraagt 3,5 uur in de make-upstoel, onthult het model

Elke persoon is anders, en zo ook elke schoonheidsroutine. Die van de Amerikaanse ster en ondernemer Kylie Jenner (24) neemt zo’n 3,5 uur in beslag. Dat nieuwtje vertelt ze in een video over haar waanzinnig populaire make-uplijn Kylie Cosmetics, die ter ere van haar verjaardag een reeks nieuwe producten krijgt.

 1. James Cooke wil vooroordelen doorbreken met nieuwe miniserie voor ZEB: “We moeten verder kijken dan iemands outfit”

  James Cooke wil vooroorde­len doorbreken met nieuwe miniserie voor ZEB: “We moeten verder kijken dan iemands outfit”

  James Cooke gaat in zee met kledingketen ZEB. Naar aanleiding daarvan lanceerde hij de online miniserie #zebforeveryone op YouTube, waarin zes sterke mensen aangrijpende verhalen vertellen. Die verhalen zouden volgens Cooke moeten helpen om vooroordelen te doorbreken en blikken te verruimen. Hij stortte zich op de campagne omdat hij iedereen wil aanmoedigen om in zichzelf te blijven geloven. “Ik wil graag weten wie de mensen achter de kleren zijn.”
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.