Volledig scherm
© Getty Images / Estée Lauder / nina.be

Estée Lauder en NASA filmen samen ’s werelds eerste beautyspotje in de ruimte

Een kleine stap voor de mens, maar een grote stap voor de beautywereld. Cosmeticamerk Estée Lauder zal als allereerste kunnen pochen met een intergalactische reclamecampagne, want het werkt samen met NASA om ’s werelds eerste beautyspotje in de ruimte te maken. Eens de flesjes terug op aarde zijn, zal eentje ervan geveild worden voor het goede doel. 

 1. Moeder en dochter Vermassen geven hun eerste duo-interview: “Moeke en vake zijn mijn voorbeeld in de liefde”
  PREMIUM

  Moeder en dochter Vermassen geven hun eerste duo-interview: “Moeke en vake zijn mijn voorbeeld in de liefde”

  ’s Lands bekendste strafpleiter Jef Vermassen (73) wordt weer opa. Dochter Jasmine schenkt hem een kleinkind, z’n zesde al. Zal dan aan de zijlijn razend enthousiast staan supporteren: ‘moeke’ Vera, Jefs vrouw. Een dubbelgesprek over spoedkeizersnedes – “Ik hoop dat jij dat niet moet meemaken” – en eeuwige liefde – “dat bestáát, kijk naar Jef en mij”.
 2. Tom Cruise stijgt in oktober 2021 op voor eerste filmopnames ooit in de ruimte: “Maar eerst een half jaar opleiding”
  PREMIUM
  Film

  Tom Cruise stijgt in oktober 2021 op voor eerste filmopna­mes ooit in de ruimte: “Maar eerst een half jaar opleiding”

  Oktober 2021 wordt een historische maand in de filmgeschiedenis. Tom Cruise (58) en regisseur Doug Liman (55) gaan dan met SpaceX de lucht in om de allereerste prent in de ruimte op te nemen. Een ticketje naar het International Space Station (ISS) kost normaal ruim 44 miljoen euro per persoon, maar als goede vriend van CEO Elon Musk (49) moet de acteur wellicht weinig of niets op tafel leggen.
 3. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'