Model Jill Korteleve voor Zara.
Volledig scherm
Model Jill Korteleve voor Zara. © Zara

Eindelijk! Zara schakelt voor het eerst curvy model in

Wie Zara kent weet dat de Spaanse modeketen niet meteen bekend staat om z’n campagnes met modellen met rondingen. Meer zelfs, het is de eerste keer dat het modemerk een curvy model inschakelt voor een campagne.

7 reacties

 • Hugo Craen

  2 jaar geleden
  Knappe vrouw, maar geen idee waarom ze haar als curvy en plussize zouden "bestempelen". Ziet er toch gewoon goed uit? Liever zo dan een wandelend skelet..
 • PETER VANDAELE

  2 jaar geleden
  Weinig curvy te zien, een model zoals Ashley Graham, das pas een een curvy model, en knap ook.
 • Vicky Vanglabeke

  2 jaar geleden
  De mode-industrie mag hun visie over een gewoon en een curvy model eens herzien. Voor mij is een gewoon model: uitgemergeld, ultra skinny. Zoals zij een curvy model zien is voor mij: normaal. Wanneer stopt de mode-industrie eindelijk met het gebruik van die ultra skinny modellen?
 • Elle Devee

  2 jaar geleden
  40/42 plus size? ????
 • Mario Tersago

  2 jaar geleden
  Curvy? Zoals aangegeven in het artikel, is het schandalig dat men haar als plussize model beschouwd.. Ze heeft normale maten in verhouding met haar lichaam. Het wordt stilaan eens tijd om af te stappen van het maatje 34 als 'standaard' hoor. Dat is immers in 80% van de nieuwe wereld geen standaard meer.
 1. Beautyredactrice Sophie test make-upfulness: “Het geeft niet alleen je knappe koppie, maar ook de inhoud ervan een opfrisbeurt”

  Beautyre­dac­tri­ce Sophie test ma­ke-upfulness: “Het geeft niet alleen je knappe koppie, maar ook de inhoud ervan een opfris­beurt”

  Hoe zit het eigenlijk nog met make-up in tijden van thuiswerk en mondkapjes? Bleven de poederdozen een tijdlang toe, dan zijn we nu weer massaal op zoek naar kleur. Met als nieuwste hype: make-upfulness, een manier om eentonige tijden wat meer fleur te geven. “Ik word blij van een waasje oogschaduw en subtiel aangebrachte eyeliner. Dat heeft niets met ijdelheid of onzekerheid te maken, wel met een beetje leven in die grijze coronadagen brengen.”
 2. Belgische lanceert ‘gezond’ ondergoed voor minder vaginale probleempjes. “En het is sexyer dan katoen”

  Belgische lanceert ‘gezond’ ondergoed voor minder vaginale probleem­pjes. “En het is sexyer dan katoen”

  De Antwerpse Lore Janssens had vroeger regelmatig last van “een opvlieging down under”, zoals ze het zelf noemt: vaginale ongemakjes als schimmels of ontstekingen. In de zoektocht naar oplossingen ontdekte ze hoe belangrijk het is om ‘gezond’ ondergoed te dragen. Alleen: de katoenen bommaonderbroeken in de winkel maakten haar niet echt blij. Dus ging ze zelf aan de slag, en ze maakte van ‘haar’ gezond ondergoed een statement.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!