Advanced Génifique Serum 30ml; Visionnaire Dagcrème 50ml; Rénergie Multi-Lift Dagcrème 50ml ; Hydra Zen Dagcrème 50ml
Volledig scherm
Advanced Génifique Serum 30ml; Visionnaire Dagcrème 50ml; Rénergie Multi-Lift Dagcrème 50ml ; Hydra Zen Dagcrème 50ml © Lancôme Skincare

Een perfecte huid in 5 stappen? Lancôme onthult de ideale verzorgingsroutine

Een stralend, stevig gelaat, daar dromen we allemáál van. Maar je weg vinden door het kluwen van crèmes en serums is niet makkelijk. Gelukkig was iconisch beautymerk Lancôme bereid ons dé vijf geheimen voor een prachtige huid te verklappen. Zo kan je net zo hard stralen als Hollywoodsterren zoals Julia Roberts en Penelope Cruz, allebei brand ambassadors voor het merk.

1 reactie

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Op dieren getest...nee bedankt !
 1. Binnenkijken in de ecologische hoeve van keramiste Frauke:“De muren van leem regelen de vochtigheid. We voelen dat dit een gezond huis is”

  Binnenkij­ken in de ecologi­sche hoeve van keramiste Frauke:“De muren van leem regelen de vochtig­heid. We voelen dat dit een gezond huis is”

  Keramiste Frauke Hamerijck (35) is altijd dicht bij de natuur. In haar keramiekstudio werkt ze met klei, om te ontspannen vertoeft ze het liefst in haar tuin, waar de natuur haar vrije gang mag gaan. En wonen doet ze met haar gezin in een hoeve die gerenoveerd en ingericht is met ecologische materialen. “Ik ben hier perfect in balans”, zegt ze. Welkom in dit prachtige huis!
 2. 
Deze Antwerpse modestudente kleedt zowel Lady Gaga als Kylie Jenner: “Ik ontwierp een bijpassende catsuit voor Kylie en haar dochter Stormi”

  Deze Antwerpse modestuden­te kleedt zowel Lady Gaga als Kylie Jenner: “Ik ontwierp een bijpassen­de catsuit voor Kylie en haar dochter Stormi”

  Lady Gaga staat bekend om haar kleurrijke outfits en excentrieke stijl. In haar nieuwste Instagramfoto is ze te zien in een opvallende jas van ontwerpster Florentina Leitner (24), die aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen studeerde. Dat is niet toevallig: de jas werd geselecteerd door Tom Eerebout himself, de Belg die al meer dan tien jaar lang de stylist is van Lady Gaga. En het is niet de eerste keer dat Leitner zo'n grote ster mag kleden. Ook Kylie Jenner houdt van de eigenzinnige ontwerpen van de Oostenrijkse.
 1. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

 2. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels