rr
Volledig scherm
© rr

Een make-over in een wip? Zo laat je snel (en goedkoop) een nieuwe wind waaien door je interieur

Terwijl je het ene prachtige herfsttafereel na het andere ziet, nemen de temperaturen een duik. De volgende maanden brengen we dus weer veel tijd binnenshuis door. Het perfecte moment om je interieur eens te pimpen. Verlang jij naar verandering, maar wil je je liever niet blauw betalen? Deze vier make-overtips kosten je alvast weinig tijd en geld. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Véronique Leysen (35) geeft een inkijk in haar drukke leven, nu ze weer studeert. “De eerste jaren van mijn oudste zoon heb ik compleet gemist”
  PREMIUM

  Véronique Leysen (35) geeft een inkijk in haar drukke leven, nu ze weer studeert. “De eerste jaren van mijn oudste zoon heb ik compleet gemist”

  Véronique Leysen (35) rolt van het ene avontuur in het andere. Eerst was ze actrice en Ketnet-wrapster, dan runde ze een koffiebar en een succesvol breigoedlabel. Nu klopt haar hart voor interieur, met haar studies binnenhuisarchitectuur en een huis-voor-in-de-boekjes. Al blijven haar grootste liefdes zoontjes Otto (4) en Isaï (1) en haar man, VRT-presentator Thomas Vanderveken. Ze vertelt hoe ze alles weet te combineren en verklapt haar ultieme interieurtips. “Studeren én een gezin runnen is heavy, maar ik ben extreem veerkrachtig.”
 3. Binnenkijken in een gerenoveerde chalet in de Vlaamse Ardennen: “Het huis stelde niets voor, maar dat uitzicht!”

  Binnenkij­ken in een gerenoveer­de chalet in de Vlaamse Ardennen: “Het huis stelde niets voor, maar dat uitzicht!”

  Het duurde twee jaar voor de oude chalet verkocht geraakte. Iedereen die er toen zijn neus voor ophaalde, moet vandaag ongetwijfeld een keertje vloeken als ze zien wat voor een parel Karel en Frederik ervan maakten. Ze pimpten de chalet tot een fancy cabin met een adembenemend zicht op de Vlaamse Ardennen. “Het is voor dat uitzicht dat ik gevallen ben toen ik hier in 2010 een kijkje kwam nemen.”
 1. Fake is in de mode: styliste Hilde toont hoe je je stijlvol kleedt met nepbont en kunstleder

  Fake is in de mode: styliste Hilde toont hoe je je stijlvol kleedt met nepbont en kunstleder

  De meest gewilde materialen van het seizoen? Dat zijn zonder twijfel nepbont en kunstleder. Ze lijken net echt, maar zijn veel diervriendelijker dan hun originele variant (en gelukkig ook een pak goedkoper). Hoe ga jij de winter in? Kies je voor aaibaar en zacht met faux fur of eerder voor stoer en krachtig met een lederlook? Of ga je voor beide? Styliste Hilde Geudens tipt je de leukste stukken.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.