Beautyredactrice Sophie test monochrome make-up uit, de trend die even mooi als handig is.
Volledig scherm
Beautyredactrice Sophie test monochrome make-up uit, de trend die even mooi als handig is. © NINA

Een beautylook met slechts 1 product? NINA redactrice Sophie test de monochrome make-uptrend uit

In de modewereld is het eenkleurige uniform al langer een ding. Maar make-upgewijs is precies hetzelfde aan de gang: monochroom is hip.  “Het is een heel subtiele, naturelle look. Een verademing in tijden van zwaar opgemaakte Instagram-make-up.” Beautyredactrice Sophie test het uit.

  1. Dertigers Line en Ben verzoenden hun uiteenlopende smaken in hun huis in Deurne: “Ik hou van tweedehands, mijn man van design”

    Dertigers Line en Ben verzoenden hun uiteenlo­pen­de smaken in hun huis in Deurne: “Ik hou van tweede­hands, mijn man van design”

    Line was pas zwanger toen zij en Ben een rijhuis in Deurne kochten. De inrichting van de kinderkamer stond dan ook helemaal bovenaan het to-dolijstje. Het vrolijke kleurenpalet, de mix van design en vintage en de afwerking met planten en karaktervolle decoratie pasten ze later ook in de rest van het huis toe. Met een paar creatieve ingrepen als kers op de taart. “In een interieur mag je gerust zien wie er woont en leeft. Dat geeft het net persoonlijkheid.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement