De twee winnaars: Matthias Geerts & Ish Ait Hamou.
Volledig scherm
De twee winnaars: Matthias Geerts & Ish Ait Hamou. © H&M

Dit zijn de best geklede mannen van ons land volgens H&M

Gisterenavond vonden de eerste H&M Style Awards plaats in ons land, georganiseerd door - hoe kan het ook anders - de Zweedse modegigant en Trends Style (bijlage bij Trends). Uniek was dat de focus eens niet lag op goed geklede vrouwen, maar op mannen.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Jill Bidens netkousen oogsten zowel kritiek als lof. Hier shop je de mooiste lookalikes

  Jill Bidens netkousen oogsten zowel kritiek als lof. Hier shop je de mooiste lookalikes

  First lady Jill Biden (69) is maar weer eens hot op Twitter. Dit keer omdat ze een paar netkousen droeg. Sommigen houden van die keuze, anderen hebben kritiek en noemen de kousen ‘te jong’ en ‘ongepast’. Toch zijn netkousen sinds Jill Biden er een paar dagen geleden mee verscheen, weer helemaal hip. Van stijlvolle netkousen met een slangenprint tot de subtiele ‘micronets’: wij zochten voor elk wat wils.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken